PHS Rally Bell Schedule 2023-2024

2nd period 8:30 – 10:02 (92 min)

Break: 10:02 – 10:10 (8 min)

<u>A GROUP</u> - 4th period class is English 1, Math, Social Studies (but not with Khouri, Moeller or Curto), CTE (Digital Media, Floral, Ag Bio, Ag Mech, Culinary, Auto) or VAPA (Music, Choir, 3D Design), Learning Center, Special Education

Rally A 10:16 - 10:50 (34 min)

4th period A 10:56 - 12:29 (93 min)

<u>B GROUP</u> - 4th period class is English 2/3/4, World Language, Science (but not Ag Bio), Life Fitness, AVID, Yearbook, Khouri, Moeller, Curto

4th period B 10:16 - 11:49 (93 min)

Rally B 11:56 - 12:29 (34 min)

Lunch 12:29 – 12:59 (30 min)

6th period 1:05 - 2:37 (92 min)

7th period 2:43 - 3:30 (47 min)

Students may only attend their assigned rally. Any student who attends both rallies will be marked as a "Cut" for the period and assigned consequences.

Which rally do I go to?

Rally A	Rally B
If your 4th period teacher is	
<u>Math</u>	English 2, 3, 4
Angelo, A	Brannon
Couch	Hodson
Edwards	Kessler
Fulp	Luna
Jenkins	Quintero
Wilkes	Selk
CTE/Ag	World Language
Bennett	Fragano
Fletcher	Johnson, E.
Friedmann	Miller
Harnden	<u>Science</u>
Speake	Bertram
Taylor	Brown
English 1	Longoria
Beatty	Lowden
Gary	Robinson
Rizzo	Smith
VAPA	<u>Life Fitness</u>
Bowlson	Johnson, D.
Mason	Ralph
Yorba	Schablaske
Fritz	Stapp
Special Education	AVID
Baginski	Mumford
Johnson, S.	Norwood
Williams	<u>Yearbook</u>
Wascher	Briggs
<u>Social Studies</u>	Social Studies
Beal	Khouri
Gruwell	Moeller
Pfeifer	Curto
Thomas	